Csermák AttilaPSZICHOLÓGUS, AUTOGÉN TRÉNER, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TRÉNER, SZIMBÓLUMTERAPEUTA JELÖLT, LIFE COACH
Felelős pszichológusként a széles perspektívát és az önképzést elengedhetetlennek tartom, ezért végzettségem több képzettséggel is kiegészítem. Sokszínű eszköztáram ennek a szemléletmódnak köszönhetem. Pszichológusi képzettségem az ELTE-n szereztem, Tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. Ezzel párhuzamosan a Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél Autogén Tréner képzettséget szereztem, melyet a szimbólumterápia módszertanával mélyítek tovább. Emellett a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesületnél Személyiségfejlesztő Tréner képzettséget szereztem. Mindemellett jelenleg a Magyar C. G. Jung Analitikus Pszichológiai Egyesület képzésében is bővítem ismereteim.

2,5 évig iskolapszichológusként dolgoztam általános iskolában és gimnáziumban, így gyermekekkel és kamaszokkal való munkában is tapasztalatot szereztem. Jelenleg magánrendelés keretében egyéni és csoportos foglalkozásokat vállalok. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönösségre, a valódi partneri viszonyra a klienseimmel. Ehhez a bizalom kialakítása is nagyon fontos- csak akkor tudunk igazán jól dolgozni, ha megbízunk egymásban. Ennek alapjai általában az első néhány alkalom során kialakulnak. Tapasztalataim, életmódom bemutatásával szintén ehhez szeretnék közelebb kerülni. Magánrendelésem keretében felnőttekkel és kamaszokkal egyaránt dolgozom.

 Bátran keressenek egyéni vagy gyermekeiket illető kérdésekkel, nehézségekkel!Kérdése van? Időpontot szeretne? Kérjük, írjon nekünk üzenetet. Levelében jelölje meg, melyik munkatársunkkal szeretné fölvenni a kapcsolatot.