Törő Vanda MáriaFELNŐTT KLINIKAI ÉS MENTÁLHIGIÉNIAI SZAKPSZICHOLÓGUS2005-ben diplomáztam a Debreceni Egyetemen, 2010-ben szakvizsgáztam.

Szakmai pályám kezdetén négy évet dolgoztam főállásban Nevelési Tanácsadóban (Pedagógiai Szakszolgálatnál), 1 évet töltöttem el iskolapszichológusként iskolában és óvodákban, továbbá magán úton ill. EU-s pályázat keretében tehetséggondozással is foglalkoztam.

2009-től már csak felnőtt klienseket kezelek magánpraxisban és egészségügyi intézményekben. Hat éven át a XVI. kerületi Szakrendelő pszichológus munkatársa voltam, továbbá dolgoztam a Monori-, a X. kerületi Pszichiátriai Gondozóban, és a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban is.

Folyamatosan képzem magam, hogy pácienseim igényei szerint a pszichológiai módszerek (munkamódok) minél szélesebb spektrumából tudjak választani. Számtalan továbbképzés elvégzésén túl szakképzetségem mellett autogén tréner és hipnoterapeuta végzettséggel is rendelkezem, sématerapeuta képzésem pedig folyamatban van.

Magán úton jelenleg életvezetési tanácsadást, önismeretet, autogén tréninget és jól definiált problémafókuszú rövid terápiát (kb.16 alkalom) vállalok. 


SZERETTETTEL VÁROM MINDAZOK JELENTKEZˇÉSÉT:

  • akik szeretnének életükön változtatni, s aktuális elakadásukból (pl. családi konfliktusok, krízisek) kiutat találni,
  • akiknek igényük van a jobb önismeretre, s céljuk elérése érdekében változnának, fejlődnének,
  • akik szeretnének kapcsolatrendszereikre jobban rálátni, s kapcsolati problémáikra megoldást találni,
  • akik a mindennapi feszültségüket különböző stresszkezelési módszerek megtanulásával csökkentenék.


Kérdése van? Időpontot szeretne? Kérjük, írjon nekünk üzenetet. Levelében jelölje meg, melyik munkatársunkkal szeretné fölvenni a kapcsolatot.