Szigeti KatalinSPORT SZAKPSZICHOLÓGUS

A Központ társalapítója


Szakmai pályafutásom kezdete első munkahelyemhez kötődik, ahol a mindennapi feladatok minél hatékonyabb megoldására való törekvés indított el a pszichológia felé.

2003-ban végeztem az ELTE BTK Pszichológiai Szakon. Kezdetben óvodában és iskolákban dolgoztam Az elmúlt 20 évben sok képzéssel (pszichodráma, NLP, KIP, hipnózis, sématerápia, analóg módszer, sportpszichológia) igyekeztem szakmai tudásomat bővíteni, önmagamat fejleszteni, hogy minél hatékonyabban tudjam a hozzám fordulókat életútjukon támogatni.


Sportpszichológusként célom a sportolók eredményes és sikeres sportolói pályafutásának támogatása, mentális felkészítése a versenyekre, alapvető sportpszichológiai technikák elsajátításában való támogatása.

Hiszem, hogy mindenkinek egyéni útja van, míg rátalál a harmóniát, békét, produktivitást, elégedettséget és örömöt adó mindennapi életére, ezzel is támogatva a körülötte élő szeretteit, úton járó társait.


MIVEL FORDULHATNAK HOZZÁM:

- ha úgy érzi több van Önben, de valami akadályozza, hogy a legjobb formáját nyújtsa

- ha konfliktusai vannak és hatékony megoldást keres

- ha elakadt a céljaihoz vezető úton

- ha fejleszteni szeretné a mentális képességeit (koncentráció, kommunikáció, döntéshozatal, stresszkezelés, önbizalom), hogy minél sikeresebb legyen

Várom jelentkezését!


Kérdése van? Időpontot szeretne? Kérjük, írjon nekünk üzenetet. Levelében jelölje meg, melyik munkatársunkkal szeretné fölvenni a kapcsolatot.